Kategórie receptov
Zeleninový šalát s kyslou smotanou
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Šalátovú uhorku olúpeme, nakrájame na kocky, pridáme nakrájané paradajky, syr, papriku na malé kúsky a cibuľu nadrobno. Kyslú smotanu mierne okoreníme, osolíme, pridáme prelisovaný cesnak, kôpor a zmiešame s ostatnými ingredienciami, ktoré sme pokvapkali olejom. Všetko premiešame a podľa chuti pokvapkáme octom.
Vytlačiť recept (PDF)
Balsýr 200 g
70 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
100 g
Cibuľa voľná
30 g
Uhorka hadovka
100 g
Paprika zelená
100 g
Paradajky
100 g
Cesnak
5 g
Kôpor
1 g
Olivový olej
5 g
Mleté čierne korenie
1 g
Ocot
10 g