Kategórie receptov
Zelerový šalát s banánmi a orechmi
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
39 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zeler uvaríme v okyslenej a osolenej vode domäkka. V inej vode uvaríme karotky (2 ks). Zeler a karotky pokrájame na plátky, takisto olúpané jablko a banány (2 ks). Na misu ukladáme striedavo za sebou plátky zeleru, karotky, banánov a jablka. Zalejeme ochutenou smotanou a posypeme posekanými orechami.
Vytlačiť recept (PDF)Mrkva
100 g
Banán
200 g
Jablká červená
100 g
Olivový olej
6 g
Vlašské orechy jadrá
50 g
Zeler stopkový
500 g
Cukor kryštál
6 g
Mleté čierne korenie
1 g
Ocot
10 g
Jedlá soľ
2 g