Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Ananásový džem s vanilkou

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
50
Sacharidy na jednu porciu
4 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Do väčšieho hrnca vložíme ananás, olúpaný a nakrájaný na kúsky, s vanilkovým cukrom a dobre premiešame s ovocným želírovacím cukrom. Za stáleho miešania privedieme do varu a dôkladne povaríme minimálne 3 minúty. Prípadnú penu odoberieme a ihneď plníme do pripravených pohárov až po okraj. Uzatvoríme viečkami, poháre obrátime hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečku.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Ananás
700 g
Ananás
Ananás
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (14g)
Sacharidy 12g 1,7g
Cukry
Proteiny 0,5g 0,1g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 197Kj 28Kj
Bez lepku Bez lepku
Vanilkový cukor
40 g
Vanilkový cukor
Vanilkový cukor
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (0.8g)
Sacharidy 98g 0,8g
Cukry 97g 0,8g
Proteiny 0,1g 0g
Tuky 0,3g 0g
Vláknina 0,6g 0g
Energie 1686Kj 13Kj
Bez lepku Bez lepku
Želírovací cukor so stéviou 500 g
250 g
Želírovací cukor so stéviou 500 g
Želírovací cukor so stéviou 500 g
Výrobca
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 35g 1,8g
Cukry 31g 1,6g
Proteiny 0,7g 0g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 591Kj 30Kj
Bez lepku Bez lepku