Kategórie receptov
Broskyne plnené čokoládovým krémom
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
27 g
Čas prípravy
25 minut

Postup prípravy
Obsah vrecúška čokoládového pudingu zmiešame spolu s cukrom a 1/3 mlieka. Zvyšné mlieko privedieme do varu, odoberieme zo sporáka a vmiešame doň vopred pripravenú zmes. Puding za stáleho miešania varíme ešte asi 1 minútu. Uvarený puding prikryjeme priehľadnou fóliou a dáme vychladnúť. Dve polievkové lyžice kyslej smotany odložíme na zdobenie. Zvyšok smotany spolu s vanilkovým cukrom zľahka vmiešame do dobre vychladeného pudingu. Polovicu zaváraných broskýň (8 polovíc) naplníme čokoládovým krémom, pridáme zvyšnú smotanu a prizdobíme pomocou vidličky.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
400 g
BABIČKA Smotana kyslá 14% 200 g
250 g
Broskyne
80 g
Cukor kryštál
40 g
Vanilkový cukor
20 g