Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Čokoládové bonbóny

Počet ingrediencií
6
Počet porcií
10
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
45 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Mandle opražíme nasucho na panvici. Pridáme cukor, necháme skaramelizovať. Vo vodnom kúpeli rozpustíme smotanu s čokoládou. Zložíme z vodného kúpeľa a vmiešame maslo dohladka. Nakoniec pridáme skaramelizované mandle a dáme stuhnúť do chladničky. Tvoríme guľky, ktoré obaľujeme v kakau.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Cukor kryštál
20 g
Cukor kryštál
Cukor kryštál
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (2g)
Sacharidy 100g 2g
Cukry 100g 2g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 34Kj
Bez lepku Bez lepku
Smotana na šľahanie
50 g
Smotana na šľahanie
Smotana na šľahanie
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 2,8g 0,1g
Cukry 2,8g 0,1g
Proteiny 2,2g 0,1g
Tuky 33g 1,7g
Vláknina
Energie 1306Kj 65Kj
Bez lepku Bez lepku
Maslo
50 g
Maslo
Maslo
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 0,8g 0g
Cukry 0,8g 0g
Proteiny 0,8g 0g
Tuky 82g 4,1g
Vláknina
Energie 3061Kj 153Kj
Bez lepku Bez lepku
Holandské kakao 100 g
30 g
Holandské kakao 100 g
Holandské kakao 100 g
Výrobca
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (3g)
Sacharidy 10g 0,3g
Cukry 0,7g 0g
Proteiny 23g 0,7g
Tuky 10g 0,3g
Vláknina
Energie 1194Kj 36Kj
Bez lepku Bez lepku
Mandle jadrá
50 g
Mandle jadrá
Mandle jadrá
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 8,7g 0,4g
Cukry 4,3g 0,2g
Proteiny 21g 1,1g
Tuky 64g 3,2g
Vláknina
Energie 2794Kj 140Kj
Bez lepku Bez lepku
Čokoláda na varenie 100 g
200 g
Čokoláda na varenie 100 g
Čokoláda na varenie 100 g
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (20g)
Sacharidy 60g 12g
Cukry 58g 12g
Proteiny 4g 0,8g
Tuky 27g 5,4g
Vláknina 6g 1,2g
Energie 2144Kj 429Kj
Bez lepku Bez lepku