Kategórie receptov
Francúzske toasty s jablkom, škoricou a pistáciami
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
21 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V miske si vyšľaháme 2 vajcia so smotanou na šľahanie,( kokosovým) cukrom (2 PL), škoricou (1/4 ČL) a (himalájskou) soľou. Na panvici si rozpálime maslo, toasty (8 krajce) obalíme v rozšľahaných vajíčkach a na masle ich z oboch strán opražíme do zlatista. Jablko si umyjeme, vykôstkujeme a nakrájame na tenké plátky. Cukor si zmiešame so škoricou. Hotové toasty si poukladáme na tanier, posypeme cukrom (1 PL) so škoricou (1/4 ČL), poukladáme na ne jablká a nakoniec ozdobíme nasekanými pistáciami.
Vytlačiť recept (PDF)Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
50 g
Jablká červená
60 g
Cukor kryštál
40 g
Pistácie nesolené
40 g
Vajcia
100 g
Smotana na šľahanie
40 g
Škorica mletá
7 g
BABIČKA Maslo 250 g
20 g