Kategórie receptov
Ovocný pohár so šlahačkou
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
34 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Mango a jahody nakrájame na malé kúsky. Kúsky na striedačku naukladáme do pohárov a odložíme do chladničky. Rebarboru očistíme, nakrájame na kúsky a na panvici podusíme s vodou a cukrom. Zmäknutú zmes rozmixujeme, čím vytvoríme polevu. Ovocie v pohároch polejeme vychladnutou rebarborovou polevou. Nakoniec zakryjeme čapičkou RAJO Vegan topping dezert vegánskej šľahačky a nastrúhanou citrónovou kôrou z dobre poumývaného bio citróna. Dozdobíme lístkami mäty.
Vytlačiť recept (PDF)Citróny
25 g
Mäta pieporná
6 g
Jahody
200 g
Mango
200 g
Cukor kryštál
10 g
RAJO Vegan topping dezert 200 ml
40 g