Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Ryžová kaša jablko-škoricová

Počet ingrediencií
2
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
41 g
Čas prípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Do pol hrnčeka (150 ml) horúcej vody vsypeme Ryžovú kašu jablkovo-škoricovú, zamiešame lyžičkou.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
Pitná voda nesýtená
150 g
Pitná voda nesýtená
Pitná voda nesýtená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Ryžová kaša Jablká, škorica bezgluténová 52 g
52 g
Ryžová kaša Jablká, škorica bezgluténová 52 g
Ryžová kaša Jablká, škorica bezgluténová 52 g
Výrobca
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (52g)
Sacharidy 79g 41g
Cukry 38g 20g
Proteiny 8,8g 4,6g
Tuky 6g 3,1g
Vláknina
Energie 1705Kj 887Kj
Bez lepku Bez lepku