Kategórie receptov
Tapioca dezert
Počet ingrediencií
5
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
38 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Exotický perlový dezert z tapioky pripravíte s 500 ml mlieka alebo jeho rastlinnými náhradami či ovocnou šťavou a 20-30 g cukru. Výborne chutí pripravený s kokosovým nápojom a trstinovým cukrom. Hotový dezert môžete ozdobiť ovocím, hoblinkami čokolády, strúhaným kokosom alebo orieškami. Hotový dezert odporúčame skladovať v uzatvárateľných pohároch alebo dózach v chladničke, aby si zachoval krémovitú konzistenciu (max. 3 dni).
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
500 g
Čučoriedky
50 g
Maliny čerstvé
50 g
Cukor kryštál
25 g