Kategórie receptov
Vanilkovo-tvarohový krém
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z mlieka, Zlatého klasu a cukru uvaríme puding. Do vychladeného pudingu mixérom pridáme tvaroh a vanilkový cukor. Vyšľaháme smotanu na šľahanie a zľahka primiešame do pudingového krému s tvarohom. Do polovice krému vmiešame lyžicu kakaa. Nalejeme do misiek striedavo vanilkový a kakaový krém.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
400 g
Holandské kakao 100 g
10 g
Zlatý krém 40 g
40 g
BABIČKA Tvaroh tučný 250 g
250 g
Cukor kryštál
50 g
Smotana na šľahanie
250 g