Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Bryndzová nátierka s orechmi

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Bryndzu s maslom vyšľaháme do peny, vmiešame mleté vlašské orechy a podávame.

 

 

Vytlačiť recept (PDF)
Vlašské orechy jadrá
50 g
Vlašské orechy jadrá
Vlašské orechy jadrá
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (25g)
Sacharidy 7g 1,8g
Cukry 2,6g 0,7g
Proteiny 15g 3,8g
Tuky 6,5g 1,6g
Vláknina 6,7g 1,7g
Energie 2833Kj 708Kj
Bez lepku Bez lepku
Bryndza plnotučná
100 g
Bryndza plnotučná
Bryndza plnotučná
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 1,7g 0,9g
Cukry
Proteiny 21g 11g
Tuky 25g 13g
Vláknina
Energie 1130Kj 565Kj
Bez lepku Bez lepku
Maslo
100 g
Maslo
Maslo
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 0,8g 0,4g
Cukry 0,8g 0,4g
Proteiny 0,8g 0,4g
Tuky 82g 41g
Vláknina
Energie 3061Kj 1531Kj
Bez lepku Bez lepku