Kategórie receptov
Parížsky šalát II.
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Klobásy nakrájame na tenké pásiky, očistenú cibuľu na jemno nasekáme. Sterilizované kyslé uhorky nakrájame na drobno a pridáme do misky spolu s hráškom. Do takto pripraveného šalátu pridáme majonézu, soľ, korenie, poriadne premiešame a dochutíme podľa vlastných chutí octom, cukrom a worcestrom. Ten dodá parížskemu šalátu tú správnu chuť.
Vytlačiť recept (PDF)Vegan Mayo 250 g
330 g
Váhalova klobása
200 g
Cibuľa voľná
50 g
Cukor kryštál
3 g
Mleté čierne korenie
2 g
Kyslé uhorky
50 g
Worcesterská omáčka
2 g
Sterilizovaný hrášok
30 g
Ocot
3 g