Kategórie receptov
Smotanová rybacia nátierka
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zo sardiniek vyberieme chrbtové kosti a spolu s olejom ich vylejeme do misky. Pridáme horčicu (1 PL), posekaný petržlen, pol lyžičky vegety a soľ podľa chuti. Papriku a cibuľku nadrobno posekáme a pridáme do zmesi spolu so smotanou. Celú zmes poriadne vyšľaháme. Natierame na hrianky alebo sendvič a ozdobíme pokrájanými rajčiakmi, uhorkami alebo čerstvým listovým šalátom.
Vytlačiť recept (PDF)Horčica Plnotučná 550 g
10 g
Paprika zelená
80 g
Cibuľka jarná
40 g
Petržlenová vňať
1 g
EVA sardinky v olivovom oleji 100 g
115 g
Podravka NATUR na šalát 25 g
5 g