Kategórie receptov
Paštéta z kuracej pečene
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
3 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Speníme na oleji pokrájanú cibuľu, pridáme pečeň, ktorú okoreníme, podlejeme vodou a dusíme domäkka. Pečeň necháme vychladnúť, zomelieme ju najemno, osolíme, premiešame s mliekom, petržlenovou vňaťou a na kocky nakrájanou šunkou. Paštétu zabalíme do alobalu a dáme vychladiť.
Vytlačiť recept (PDF)
Originál Vahalová šunka - špeciál
60 g
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Cibuľa voľná
60 g
Kuracia pečeň
200 g
Olej repkový
20 g
Mleté čierne korenie
4 g
Petržlenová vňať
4 g