Kategórie receptov
Bezlepkové zapekané chlebíky panini
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
24 g
Čas prípravy
20 minut

Postup prípravy
Olivovým olejom natrieme obe vnútorné strany krajcov chleba. Na celú plochu spodného krajca natrieme pesto zo sušených paradajok. Poukladáme plátky šunky, mozzarelly, paradajok a na vrch pridáme aspoň štyri lístky bazalky. Zakryjeme druhým krajcom chleba, zvrchu ešte potrieme trochou olivového oleja a zapekáme najlepšie na kontaktnom grile, kým sa toast nezlepí a nezapečie do chrumkava (čas zapekania závisí od grilu). Prípadne môžeme použiť aj toaster alebo zapiecť chleby v rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie.
Vytlačiť recept (PDF)Kráľovská šunka kráj. 100 g
100 g
Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
300 g
Paradajky
60 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
4 g