Kategórie receptov
Bezlepkové zapekané chlebíky panini
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
24 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Olivovým olejom natrieme obe vnútorné strany krajcov chleba. Na celú plochu spodného krajca natrieme pesto zo sušených paradajok. Poukladáme plátky šunky, mozzarelly, paradajok a na vrch pridáme aspoň štyri lístky bazalky. Zakryjeme druhým krajcom chleba, zvrchu ešte potrieme trochou olivového oleja a zapekáme najlepšie na kontaktnom grile, kým sa toast nezlepí a nezapečie do chrumkava (čas zapekania závisí od grilu). Prípadne môžeme použiť aj toaster alebo zapiecť chleby v rúre na plechu vystlanom papierom na pečenie.
Vytlačiť recept (PDF)Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
300 g
Paradajky
60 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
4 g
Mozzarella
100 g