Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pizza Ristorante Mozzarella

Počet ingrediencií
1
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
81 g
Čas prípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Rúru dôkladne predhrejeme. Horný a spodný ohrev: 220 °C; Teplovzdušná: 200 °C; Plynový ohrev: stupeň 4. Pizzu vyberieme z fólie a dáme piecť na mriežku vyloženú papierom na pečenie do spodnej časti rúry. Doba pečenia: 13–14 minút.

Vytlačiť recept (PDF)
Pizza Ristorante Mozzarella bez gluténu a bez laktózy 370 g
370 g
Pizza Ristorante Mozzarella bez gluténu a bez laktózy 370 g
Pizza Ristorante Mozzarella bez gluténu a bez laktózy 370 g
Výrobca
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (370g)
Sacharidy 22g 81g
Cukry 2,1g 7,8g
Proteiny 11g 41g
Tuky 11g 41g
Vláknina 1,2g 4,4g
Energie 961Kj 3556Kj
Bez lepku Bez lepku