Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Pizza Ristorante Salame

Počet ingrediencií
1
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
82 g
Čas prípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Rúru dôkladne predhrejeme. Horný a spodný ohrev: 220 °C; Teplovzdušná: 200 °C; Plynový ohrev: stupeň 4. Pizzu vyberieme z fólie a dáme piecť na mriežku vyloženú papierom na pečenie do spodnej časti rúry. Doba pečenia: 13–14 minút.

Vytlačiť recept (PDF)
Pizza Ristorante Salame bez gluténu a bez laktózy 315 g
315 g
Pizza Ristorante Salame bez gluténu a bez laktózy 315 g
Pizza Ristorante Salame bez gluténu a bez laktózy 315 g
Výrobca
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (315g)
Sacharidy 26g 82g
Cukry 2,2g 6,9g
Proteiny 11g 35g
Tuky 11g 35g
Vláknina 1,4g 4,4g
Energie 1045Kj 3292Kj
Bez lepku Bez lepku