Kategórie receptov
Omeleta so špenátom, šunkou a šampiňónmi
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Špenát sparte horúcou vodou a nechajte odkvapkať. Na rozpálenej teflonovej panvici s olivovým olejom osmažte olúpané a na plátky nakrájané šampiňóny. Potom prilejte rozšľahané vajcia s bielkami, osoľte, okoreňte, pridajte špenát, nakrájanú šunku a pod pokrievkou nechajte zapiecť.
Vytlačiť recept (PDF)
Šunka od kosti – výberová
100 g
Pažítka
3 g
Šampiňóny záhradné
160 g
Olej slnečnicový
30 g
Vajcia
150 g
Mleté čierne korenie
2 g
Špenátové listy
200 g
Bielok
62 g