Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Volské oko

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
0 g
Čas prípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Do horúcich formičiek vytretých tukom vyklepneme vajcia a pečieme tak, aby bielok aj žĺtok zostal mierne tekutý. Jemne osolíme len bielok a podávame.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Olej repkový
10 g
Olej repkový
Olej repkový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 4,6g
Vláknina 0g 0g
Energie 3393Kj 170Kj
Bez lepku Bez lepku
Vajcia
200 g
Vajcia
Vajcia
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 0,1g 0,1g
Cukry 0,1g 0,1g
Proteiny 13g 13g
Tuky 11g 11g
Vláknina 0g 0g
Energie 627Kj 627Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
3 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.5g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku