Kategórie receptov
Karfiolové pyré
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ružičky karfiolu umyjeme a zalejeme mliekom a spolu s cibuľou varíme domäkka, potom scedíme. Scedený karfiol rozmixujeme spolu s maslom, smotanou, kozím alebo ovčím syrom a nastrúhaným chrenom. Nakoniec dochutíme muškátovým mletým orieškom, čiernym korením a soľou. Podávame ako prílohu k rybe.
Vytlačiť recept (PDF)
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
15 g
Karfiol
300 g
Cesnak
3 g
Sadlo
15 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
2 g
Rasca
1 g
Majoránka sušená
2 g