Kategórie receptov
Pisto manchego s tuniakom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zeleninu umyjeme a nakrájame na malé kocky. V širokej a hlbokej panvici na olivovom oleji osmažíme cibuľu s troškou soli. Až zosklovatie, pridáme papriky a cuketu. Ďalej smažíme na miernom ohni, kým sa nevyparí voda zo zeleniny. Nakoniec pridáme vopred osmažené paradajky a lyžičku cukru. Dochutíme. Pisto z regiónu La Mancha je pripravené, keď je jemné a dobre premiešané. Podávame s volským okom, tuniakom a chlebom.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
80 g
Cuketa
400 g
Paprika červená
80 g
Paprika zelená
80 g
Paradajky
500 g
Olivový olej
30 g
Cukor kryštál
5 g
Vajcia
200 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
200 g