Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Červená šošovica s hlávkovou kapustou

Počet ingrediencií
6
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
73 g
Čas prípravy
40 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Červenú šošovicu preperieme a namočíme na niekoľko hodín do vody. Potom vodu zlejeme a nalejeme čerstvú, aby bola zhruba 1 cm nad povrchom. Pred začiatkom varenia si najprv očistíme zeleninu a pokrájame na malé kocky. Šošovicu varíme na miernom ohni pod pokrievkou spolu s kapustou, koreňovou zeleninou a tymianom. Solíme až na úplný záver.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Mrkva
300 g
Mrkva
Mrkva
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 9,1g 9,1g
Cukry
Proteiny 1,1g 1,1g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 171Kj 171Kj
Bez lepku Bez lepku
Kapusta biele
300 g
Kapusta biele
Kapusta biele
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 4,2g 4,2g
Cukry
Proteiny 1,8g 1,8g
Tuky 0,4g 0,4g
Vláknina
Energie 105Kj 105Kj
Bez lepku Bez lepku
Petržlen
150 g
Petržlen
Petržlen
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 18g 9g
Cukry
Proteiny 3,3g 1,7g
Tuky 0,4g 0,2g
Vláknina
Energie 360Kj 180Kj
Bez lepku Bez lepku
Tymián
3 g
Tymián
Tymián
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 45g 0,5g
Cukry 45g 0,5g
Proteiny 9,1g 0,1g
Tuky 7,4g 0,1g
Vláknina 19g 0,2g
Energie 1352Kj 14Kj
Bez lepku Bez lepku
Šošovka
250 g
Šošovka
Šošovka
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (83.333333333333g)
Sacharidy 60g 50g
Cukry
Proteiny 25g 21g
Tuky 1g 0,8g
Vláknina
Energie 1377Kj 1148Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
3 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku