Kategórie receptov
Cícer na taliansky spôsob
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
62 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Cícer necháme namočený cez noc. Potom vodu zlejeme, cícer prepláchneme a v novej vode uvaríme domäkka asi 120 minút. Na oleji osmažíme dozlatista cibuľu, pridáme na kocky pokrájanú mrkvu a stopkový zeler, na štvrtiny pokrájané paradajky, pridáme uvarený cícer a všetko varíme 15 – 20 minút do zmäknutia zeleniny. Po uvarení osolíme, pridáme štipľavú papriku a posypeme petržlenovou vňaťou.
Vytlačiť recept (PDF)
Mrkva
100 g
Cibuľa voľná
80 g
Paradajky
400 g
Paprika červená chilli
5 g
Olivový olej
20 g
Zeler stopkový
40 g
Petržlenová vňať
2 g
Cícer
150 g