Kategórie receptov
Cícerová fašírka
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
54 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Jeden deň vopred namočený cícer sa mierne pomixuje, pridá sa rozšľahané vajce (3 ks), nasekaná cibuľa, pretlačený cesnak, korenie, rasca rímska mletá, soľ a vegeta podľa potreby. Spolu sa mixuje na homogénnu hmotu. Zmes sa odloži na jednu hodinu do chladničky. Z hmoty sa vytvaria úhľadné guľe, ktoré sa vyprážajú v tuku do zlata.
Vytlačiť recept (PDF)Cibuľa voľná
150 g
Cesnak
40 g
Olej repkový
150 g
Vajcia
150 g
Cícer
325 g
Rímska rasca
0.5 g
Solčanka s morskou soľou 200 g
20 g