Kategórie receptov
Fašírky z červenej šošovice
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
74 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na fašírky si najprv v slanej vode uvaríme napučanú šošovicu (červenú). Zlejeme ju a pridáme soľ, korenie, 2 vajíčka, nadrobno nakrájanú cibuľu a (medvení) cesnak a napokon prisypeme strúhanku (asi 5 PL). Všetko spolu dobre rozmiešame a vytvarujeme fašírky, ktoré opekáme z oboch strán na olivovom oleji do zlatista. Podáváme so šalátom z bielej reďkovky, jabĺk a ľaodvého šalátu.
Vytlačiť recept (PDF)STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
60 g
Cibuľa voľná
40 g
Cesnak
5 g
Olivový olej
25 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
2 g
Šošovka
400 g