Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Fazuľa s klobásou a uhorkou

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
31 g
Čas prípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Fazuľu ohrejeme v rajnici. Medzitým si ohrejeme klobásu vo vode. Podávame všetko dohromady s kyslou uhorkou.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Váhalova klobása
200 g
Váhalova klobása
Váhalova klobása
Výrobca
VÁHALA a spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 0,8g 0,8g
Cukry 0,5g 0,5g
Proteiny 14g 14g
Tuky 25g 25g
Vláknina
Energie 1150Kj 1150Kj
Bez lepku Bez lepku
Kyslé uhorky
100 g
Kyslé uhorky
Kyslé uhorky
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 1,1g 0,6g
Cukry 1g 0,5g
Proteiny 0,5g 0,3g
Tuky 0,2g 0,1g
Vláknina
Energie 37Kj 19Kj
Bez lepku Bez lepku
Fazuľa v paradajkovej omáčke
420 g
Fazuľa v paradajkovej omáčke
Fazuľa v paradajkovej omáčke
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (210g)
Sacharidy 14g 29g
Cukry 5,5g 12g
Proteiny 4,3g 9g
Tuky 0,5g 1,1g
Vláknina 4,1g 8,6g
Energie 365Kj 767Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
2 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 0Kj 0Kj
Bez lepku Bez lepku