Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Hrach s kyslou kapustou

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
63 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Prepláchnutý hrach zalejeme studenou vodou a necháme napučať, najlepšie cez noc. Napučaný hrach uvaríme zvoľna domäkka vo vode. Uvarený a scedený hrach mierne osolíme a premastíme polovicou dávky masti. Zvyšnú dávku masti použijeme na omastenie hrachu. Podávame s kyslou kapustou.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Sadlo
80 g
Sadlo
Sadlo
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (20g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry
Proteiny
Tuky 100g 20g
Vláknina
Energie 3800Kj 760Kj
Bez lepku Bez lepku
Kyslá kapusta
200 g
Kyslá kapusta
Kyslá kapusta
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (50g)
Sacharidy 3,9g 2g
Cukry 1,2g 0,6g
Proteiny 1,2g 0,6g
Tuky 0,3g 0,2g
Vláknina 2,4g 1,2g
Energie 115Kj 58Kj
Bez lepku Bez lepku
Hrach zelený
400 g
Hrach zelený
Hrach zelený
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 61g 61g
Cukry 5,1g 5,1g
Proteiny 21g 21g
Tuky 1g 1g
Vláknina 1,1g 1,1g
Energie 1142Kj 1142Kj
Bez lepku Bez lepku
Jedlá soľ
4 g
Jedlá soľ
Jedlá soľ
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1g)
Sacharidy 0,3g 0g
Cukry 0,1g 0g
Proteiny 0,3g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 0,3g 0g
Energie 50Kj 1Kj
Bez lepku Bez lepku