Kategórie receptov
Indická šošovica
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
40 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Namočíme šošovicu na 8 hodín, potom dáme variť s korením a nadrobno nakrájanou cibuľkou, cesnakom a čerstvým zázvorom. Po uvarení zahustíme vo vode rozhabarkovanou múkou a dochutíme citrónovou šťavou. Podávame s vareným vajcom.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
10 g
Cibuľa voľná
40 g
Cesnak
5 g
Citróny
20 g
Zázvor čerstvý
5 g
Paprika červená chilli
5 g
Vajcia
100 g
Kyslé uhorky
30 g
Bobkový list
0.5 g
Kari
5 g
Šošovka
100 g