Kategórie receptov
Krémové rizoto z červenej šošovice
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
106 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Červenú šošovicu dáme variť do osolenej vody. Keď je šošovica mäkká, rozmixujeme ju a odložíme. Na oleji speníme šalotku, cesnak, pridáme bylinkové korenie a ryžu (arborio). Opražíme a pomaly prilievame vývar, až kým nie je ryža polotvrdá. Nakoniec do hotovej ryže primiešame maslo a šošovicovú zmes a podávame s rukolou a parmezánom.
Vytlačiť recept (PDF)AT Jazmínová ryža 1 000 g
300 g
Cibuľa voľná
40 g
Cesnak
20 g
Rukola praná
100 g
Parmezán
70 g
Pitná voda nesýtená
1000 g
Olej slnečnicový
100 g
Zeleninový bujón
10 g
Šošovka
500 g
BABIČKA Maslo 250 g
250 g
Solčanka s morskou soľou 200 g
6 g