Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Tofu bolonská omáčka s cestovinami

Počet ingrediencií
2
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
10 g
Čas prípravy
15 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Na vačšej panvici zohrejeme omáčku a pridáme uvarené scedené cestoviny. Krátko premiešame a servírujeme.

Vytlačiť recept (PDF)
Špagety z červenej šošovice 250 g
200 g
Špagety z červenej šošovice 250 g
Špagety z červenej šošovice 250 g
Výrobca
BALTAXIA s.r.o.

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

LUNTER Tofu Bolonská omáčka 200 g
200 g
LUNTER Tofu Bolonská omáčka 200 g
LUNTER Tofu Bolonská omáčka 200 g
Výrobca
ALFA BIO s.r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 10g 10g
Cukry 5g 5g
Proteiny 4,5g 4,5g
Tuky 5g 5g
Vláknina
Energie 450Kj 450Kj
Bez lepku Bez lepku