Kategórie receptov
Hovädzie ragú
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V hrnci opražíme na olivovom oleji cesnak a pridáme mleté mäso. Do opraženého mäsa pridáme roztlačené paradajky zbavené šupy. Chvíľu povaríme. Mäsový extrakt rozpustíme v naberačke vriacej vody a vylejeme do omáčky. Pridáme bazalku, soľ, čerstvé mleté čierne korenie a varíme ďalších 30 minút na miernom ohni pod pokrievkou. Na tanieri podávame so strúhaným syrom a cestovinami.
Vytlačiť recept (PDF)DŽIUGAS strúhaný 100 g, 12 mesiacov
25 g
Paradajky
250 g
Cesnak
1 g
Bazalka čerstvá
4 g
Olivový olej
25 g
Mleté mäso hovädzie
100 g
Mleté čierne korenie
1 g
Hovädzí bujón
6 g