Kategórie receptov
Plnený sendvič
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
61 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Konce sendviča odrežeme (4 ks), striedku vydlabeme a odložíme na prípadné zahustenie plnky. K maslu pridáme sardelovú pastu a horčicu podľa chuti. Dobre vymiešame, pridáme posekané natvrdo uvarené 2 vajcia, nakrájanú cibuľu, na kocky pokrájanú šunku, nadrobno posekané údené mäso, nadrobno nakrájané uhorky, zelenú papriku a rozmrvený syr. Osolíme a podľa potreby pridáme rozmrvenú striedku zo sendviča. Dobre premiešame. Sendvič postavíme na výšku a naplníme plnkou, ktorú smerom dolu dobre pritlačíme. Naplnený sendvič dáme stuhnúť do chladu. Podávame nakrájaný na plátky, ozdobený zeleninou alebo ovocím.
Vytlačiť recept (PDF)Horčica Plnotučná 550 g
15 g
Paprika zelená
100 g
Údené stehno 500 g
100 g
Vajcia
100 g
Kyslé uhorky
100 g
Sardelová pasta
25 g
BABIČKA Maslo 250 g
130 g
Jedlá soľ
5 g
Ciabatta Olive 360 g BIO
720 g
Bravur bravčová šunka výberová hranatá cca 3 kg
100 g