Kategórie receptov
Horúca čokoláda
Počet ingrediencií
4
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
18 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Čokoládu polámeme na kúsky a vložíme do smotany (6 PL) zmiešanej so 6 lyžicami mlieka. Zohrievame v mikrovlnnej rúre 2 minúty pri výkone 600 W, 2 a pol minúty pri výkone 500 W, kým sa čokoláda nerozpustí. Potom všetko dobre premiešame, pridáme zvyšné mlieko, cukor a zohrievame ešte 5 minút pri výkone 490 (500) W..
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
500 g
Horká čokoláda 70% 80 g
100 g
Cukor kryštál
15 g