Kategórie receptov
Tofu na šťavnatej paradajkovej bruschette.
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
17 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Tofu na gril prekrojíme pozdĺžne na dve polovice a položíme na rozohriaty gril potretý trochou olivového oleja. Na gril uložíme aj na polovice prekrojené pečivo. Nadrobno nakrájané paradajky zmiešame s posekanou bazalkou. Keď je Tofu ugrilované z oboch strán, nakrájame ho na malé kocky a pridáme k paradajkám a bazalke. Zmes dochutíme soľou, cesnakom a olivovým olejom. Lyžičkou poukladáme na opečené pečivo.
Vytlačiť recept (PDF)Paradajky
100 g
Cesnak
4 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
10 g
Jedlá soľ
1 g
Bread N Toast Dark BIO 430 g
70 g