Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Karfiol v Hraške

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
39 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Hrašku na obaľovanie rozmiešame s vodou na cestíčko hustoty redšej horčice. Necháme asi 20 minút odležať. Nachystáme si karfiol na menšie ružičky, ktoré bez predvarenia ďalej obaľujeme. Obaľujeme namáčaním jednotlivých ružičiek do cestíčka a kladieme na panvicu (môže byť aj fritéza). Smažíme v rozpálenom oleji primeranej výšky. Osmažené kúsky necháme odkvapkať v sitku.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Hraška na obaľovanie 250 g
120 g
Hraška na obaľovanie 250 g
Hraška na obaľovanie 250 g
Výrobca
CERIA, s.r.o. - vymazat
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (60g)
Sacharidy 57g 34g
Cukry 1,9g 1,1g
Proteiny 17g 10g
Tuky 3,6g 2,2g
Vláknina 9,4g 5,6g
Energie 1437Kj 862Kj
Bez lepku Bez lepku
Karfiol
200 g
Karfiol
Karfiol
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 4,9g 4,9g
Cukry
Proteiny 2,4g 2,4g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 117Kj 117Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesýtená
80 g
Pitná voda nesýtená
Pitná voda nesýtená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Olej slnečnicový
200 g
Olej slnečnicový
Olej slnečnicový
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 0g 0g
Cukry 0g 0g
Proteiny 0g 0g
Tuky 92g 92g
Vláknina 0g 0g
Energie 3404Kj 3404Kj
Bez lepku Bez lepku