Kategórie receptov
Musaka zapečená s baklažánom
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Baklažány olúpeme a nakrájame na plátky. Osolíme ich, obalíme v hladkej múke a osmažíme na rozpálenom oleji. Do tukom vymastenej formy dáme vrstvu baklažánov, vrstvu nastrúhaného syra, paradajkový pretlak a znovu vrstvu baklažánov. Zalejeme rozšľahanými vajcami a všetko zapečieme v rúre.
Vytlačiť recept (PDF)
Bezlepková múka Nomix 500 g
20 g
Paradajkový pretlak 200 g
30 g
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
50 g
Baklažán
250 g
Olej repkový
30 g
Vajcia
100 g