Kategórie receptov
Tvarôžkový tatarák
Počet ingrediencií
15
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
34 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Tvarôžky si nakrájame na kocky, primiešame na drobno nakrájanú cibuľku, chilli, olivový olej, pivo a rascu, nezabudnime osoliť a okoreniť. Necháme odstáť, zatiaľ si pripravíme dresing. V miske vyšľaháme kyslú smotanu, horčicu, worcester omáčku, ostatné pivo a olivový olej. Osolíme, okoreníme a vmiešame pažítku. Podávame s opečeným chlebíkom, toastom, môžeme dozdobiť kúskami reďkovky, petržlenovou vňaťou.
Vytlačiť recept (PDF)Bezlepkový ležiak 0,5 l
30 g
Olomoucké tvarôžky Venčeky 125 g
150 g
Cibuľa voľná
40 g
Reďkovky
20 g
Paprika červená chilli
10 g
Pažítka
3 g
Olivový olej
30 g
Mleté čierne korenie
1 g
Worcesterská omáčka
15 g
Paprika sladká mletá
6 g
Jedlá soľ
2 g
Horčica plnotučná 350 g sklo
15 g
Breadn Toast Grainy BIO 430 g
140 g
RAJO Laktofree kyslá smotana 200 g 14%
30 g