Kategórie receptov
Tyčinky s Olomouckými tvarôžkami
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
55 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z múky, masla, strúhaných tvarôžkov, vajec (1 ks) a štipky soli vypracujeme vláčne cesto (pokiaľ by bola múka príliš suchá, môžeme pridať jednu, dve lyžice mlieka alebo vody). Vyvaľkáme ho na 3 mm hrubú placku, nakrájame z nej tyčinky, ktoré potrieme rozšľahaným vajcom a posypeme rascou. Pečieme do ružova v predhriatej rúre.
Vytlačiť recept (PDF)JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
250 g
Olomoucké tvarôžky Malé 100 g
200 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
0.5 g
Rasca
10 g
BABIČKA Maslo 250 g
200 g