Kategórie receptov
Celozrnné cestoviny s opečeným tofu bazalkovým
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
54 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Brokolicu nakrájame na menšie kúsky, tofu na kocky. Cesnak nasekáme najemno. Na panvicu dáme olivový olej a opražíme cesnak. Pridáme brokolicu a opekáme asi 5 minút. Pridáme aj tofu bazalkové a sušené paradajky. Opekáme niekoľko minút (približne 5-10), dochutíme soľou, korením a pred koncom opekania pridáme nasekané mandle. Cestoviny uvaríme a zmiešame s bazalkovým pestom. Primiešame tofu s brokolicou a podávame. Môžeme ešte pokvapkať extra panenským olivovým olejom a posypať nasekanými mandľami.
Vytlačiť recept (PDF)Brokolica
250 g
Cesnak
5 g
Bazalka čerstvá
2 g
Olivový olej
15 g
Mleté čierne korenie
0.5 g
Provensálske byliny
2 g
Špagety zo zeleného hrášku 250 g
130 g
Mandle jadrá
50 g
Sušené paradajky
40 g
Jedlá soľ
2 g