Kategórie receptov
Cestovinový šalát s kuracími kúskami, feniklom a paradajkami
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
63 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
300 g cestovín uvaríme v slanej vode, necháme odkvapkať a studenou vodou prepláchneme.
Kuracie prsia nakrájame na kocky. Ananás olúpeme, vyberieme stred a tiež nakrájame na kocky. Prepolíme paradajky a nasekáme vlašské orechy.
Na panvici rozohrejeme lyžicu oleja. Vložíme kúsky kuracích prsičiek a osmažíme. Ochutíme korením a feniklom. Osmažené vložíme do misy a pridáme ananás, paradajky a oriešky. V malej miske alebo v hrnčeku pripravíme dresing z 3 lyžíc bieleho balzamikového octu a 3 lyžíc oleja. Dresing okoreníme, nalejeme na zmes v mise a zľahka premiešame. Nakoniec vložíme do misy odkvapkané cestoviny.
Vytlačiť recept (PDF)
Penne 250 g
300 g
Paradajky
60 g
Ananás
100 g
Kuracie mäso
200 g
Vlašské orechy jadrá
20 g
Olej slnečnicový
30 g
Ocot Balsamico
30 g
Fenikel
3 g
Grilovacie korenie
4 g