Kategórie receptov
Cestoviny zapečené s mäsom a špenátom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
62 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cestoviny uvaríme v slanej vode, prepláchneme studenou vodou a premiešame s trochou oleja. Bravčové mäso nakrájame na kúsky, osolíme, posypeme rascou a na troche oleja opečieme. Potom pridáme vodu a dusíme mäso domäkka. Na oleji osmažíme cibuľu a pridáme zmrazený špenát. Chvíľu podusíme a premiešame s mäsom a cestovinami. Všetko dáme do tukom vymastenej zapekacej misky a zalejeme rozšľahaným vajcom, ktoré sme rozmiešali v mlieku. Zapečieme v rúre.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
100 g
Cibuľa voľná
30 g
Bravčové mäso (kotlety)
150 g
Pitná voda nesýtená
600 g
Olej repkový
30 g
Vajcia
50 g
Rasca
2 g
Špenát zmrazený
150 g
Kukuričné cestoviny - vretena 500 g
140 g