Kategórie receptov
Fusilli s krevetovými chvostami a cukinami
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
66 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V širokej panvici zahrejeme olej a na pomalom ohni opražíme krevetové chvosty, pridáme brandy alebo koňak 1/4 poháru) a varíme, kým sa alkohol neodparí. Potom ich povyberáme z panvice a uložíme na tanier. Do tej istej panvice pridáme najemno nasekaný cesnak, na krúžky nakrájané cukiny (2 ks), soľ a čierne korenie. Varíme na slabom ohni, kým cukiny nezmäknú a potom do nich pridáme krevety. Cestoviny uvaríme v slanej vode „al dente“ a scedíme. Preložíme ich na panvicu s cukinami a krevetami a dobre zamiešame.
Vytlačiť recept (PDF)dmBio ryžové penne 400 g
175 g
Cuketa
200 g
Cesnak
1 g
Olivový olej
36 g
Krevety obielené
150 g
Mleté čierne korenie
2 g