Kategórie receptov
Fusilli s tomatovou omáčkou a kuracím mäsom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
83 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kuracie prsičká okoreníme grilovacím korením a osolíme. Potom ich osmažíme na rozpálenej panvici s olivovým olejom z každej strany 2 minúty. Preložíme ich na plech s papierom na pečenie a vložíme do rozpálenej rúry na 130 stupňov a 15 – 20 minút dopekáme. Cibuľu a cesnak nakrájame na drobné kocky a mierne opečieme. Prilejeme drvené paradajky a pridáme bylinkový bujón, soľ a všetko spolu 10 minút povaríme. Cestoviny uvaríme napoly (al dente) a potom ich v hlbokej panvici premiešame spolu s omáčkou. Servírujeme s hoblinkami parmezánu.
Vytlačiť recept (PDF)
Paradajkový pretlak 200 g
200 g
dmBio ryžové penne 400 g
400 g
Cibuľa voľná
60 g
Cesnak
20 g
Kuracie mäso
400 g
Olivový olej
40 g
Parmezán
100 g
Zeleninový bujón
20 g
Grilovacie korenie
2 g