Kategórie receptov
Lososové špagety
Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
81 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Špagety uvaríme „al dente“ v dostatočnom množstve slanej vody a scedíme. Losos nakrájame na pásiky a polovicu z nich pražíme na masle niekoľko minút. Polejeme brandym (poldeci) a roztlačíme vidličkou. Pridáme zvyšné množstvo lososových pásikov a primiešame smotanu. Omáčku necháme variť niekoľko minút a zamiešame do nej scedené špagety. Panvicu preložíme na silný oheň a krátko prevaríme. Preložíme na tanier a podávame.
Vytlačiť recept (PDF)Údený losos plátky
200 g
Smotana na šľahanie
250 g
Kukuričné cestoviny - špagety 500 g
400 g
BABIČKA Maslo 250 g
30 g