Kategórie receptov
Teplý cestovinový šalát s reďkovkami
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
85 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Podľa návodu uvaríme cestoviny. Scedíme, prepláchneme vodou a necháme odkvapkať. Očistíme si reďkovky, cibuľku a nakrájame na kolieska. Na panvici rozohrejeme olej a orestujeme cibuľku, paradajky a potom aj reďkovky a 2 minúty podusíme, kým nie sú sklenené. Všetko zmiešame s cestovinami v mise, pridáme ocot, sójovú omáčku, nasekanú pažítku, kapary a korenie. Posypeme restovanými sezamovými semienkami.
Vytlačiť recept (PDF)
Penne 250 g
400 g
Cibuľa voľná
40 g
Reďkovky
500 g
Pažítka
10 g
Sezam
5 g
Olej slnečnicový
30 g
Provensálske byliny
5 g
Sójová omáčka
20 g
Ocot Balsamico
30 g
Kapary vo slanokyselém náleve
10 g