Kategórie receptov
Vrtuľky s tuniakom a paradajkami
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
103 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V hrnci opražíme na oleji nadrobno nasekanú cibuľu. Paradajky pokrájame na kocky a pridáme do cibule. Špenát umyjeme a pridáme k paradajkám. Po ich uvarení pridáme tuniaka a dochutíme nasekaným petržlenom, soľou a korením. Vrtuľky uvaríme „al dente“, scedíme a premiešame s omáčkou.
Vytlačiť recept (PDF)dmBio ryžové penne 400 g
400 g
Cibuľa voľná
80 g
Paradajky
150 g
Olivový olej
25 g
Mleté čierne korenie
3 g
Špenátové listy
100 g
Petržlenová vňať
3 g
Tuniak v olivovom oleji 240 g (3x80 g)
240 g