Kategórie receptov
Vrtuľky so šošovicou
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
135 g
Čas prípravy
40 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na oleji opražíme cesnak a odstavíme z plameňa. Pridáme paradajkový pretlak, ktorý sme predtým zmiešali s vínom Marsala alebo osladeným bielym vínom. Privedieme do varu a pridáme šošovicu a soľ. Medzitým si uvaríme vrtuľky a po scedení ich dochutíme omáčkou a syrom.
Vytlačiť recept (PDF)DŽIUGAS strúhaný 100 g, 12 mesiacov
25 g
Paradajkový pretlak 200 g
60 g
dmBio ryžové penne 400 g
400 g
Cesnak
2 g
Olivový olej
25 g
Cukor kryštál
2 g
Šošovka
400 g