Kategórie receptov
Cheescake s krémovou nátierkou
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
7
Sacharidy na jednu porciu
63 g
Čas prípravy
20 minut

Postup prípravy
Keksíky rozdrvíme a zalejeme roztopeným kokosovým olejom alebo maslom. Premiešame a dáme do tortovej formy, pozatláčame, kraje vyvýšime. Pečieme v rúre 5 minút na 160°C. Do hrnca dáme smotanu, agar/želatínu a vanilkový cukor. Varíme na miernom ohni, necháme 2 minúty prevrieť. Odstavíme a pridáme nalámanú čokoládu. Miešame, kým sa čokoláda nerozpustí. Necháme jemne vychladnúť, do teplej zmesi ručným šľahačom zamiešame krémovú nátierku. Na vychladnutý korpus dáme plnku a vložíme do chladničky tuhnúť na 4 hodiny.
Vytlačiť recept (PDF)Bio kokosová smotana bezlepková 500 g
350 g
Vanilkový cukor
20 g
BABIČKA Maslo 250 g
80 g
Biela čokoláda 80 g
360 g
Želatína potravinárska 20 g
5 g
Gullón María - Bezgluténové sušienky 380 g
300 g