Kategórie receptov
Jogurtový rôsol s jablkami
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
24 g
Čas prípravy
20 minut

Postup prípravy
Jogurt pomiešane s nastrúhanými jablkami (3 ks), cukrom (50 g) a škoricou (1 ČL). Želatínu rozpustíme v malom množstve vlažnej vody, asi po 10 minútach ju dobre premiešame a vpravíme do jogurtovej zmesi. Pudingové formičky vymastíme maslom, nalejeme do nich pripravenú hmotu a necháme stuhnúť v chladničke. Rôsol vyklopíme, ozdobíme kolieskami pomaranča a kopčekom šľahačky (1,2 dl)
Vytlačiť recept (PDF)Citróny
25 g
Pomaranče
150 g
Jablká červená
300 g
Cukor múčka
6 g
Cukor kryštál
50 g
Škorica mletá
6 g
BABIČKA Maslo 250 g
20 g
Želatína potravinárska 20 g
25 g
RAJO Laktofree smotana na šľahanie 30% 200 ml
120 g