Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Makový dezert

Počet ingrediencií
4
Počet porcií
1
Sacharidy na jednu porciu
76 g
Čas prípravy
10 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Hrozienka rozmixujeme, zmiešame s mletým makom a rozdelíme na polovicu. Prvú polovicu makového korpusu riadne vytlačíme na dno misky. Banán roztlačíme vidličkou na kašu, primiešame škoricu a nanesieme na mak ako ďalšiu vrstvu. Potom naložíme zvyšnú vrstvu maku.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Banán
100 g
Banán
Banán
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 23g 23g
Cukry
Proteiny 1,2g 1,2g
Tuky 0,2g 0,2g
Vláknina
Energie 368Kj 368Kj
Bez lepku Bez lepku
Hrozienka
40 g
Hrozienka
Hrozienka
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (40g)
Sacharidy 69g 28g
Cukry 69g 28g
Proteiny 2,7g 1,1g
Tuky 0,4g 0,2g
Vláknina 2g 0,8g
Energie 1257Kj 503Kj
Bez lepku Bez lepku
Mak mletý modrý
100 g
Mak mletý modrý
Mak mletý modrý
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (100g)
Sacharidy 24g 24g
Cukry 0g 0g
Proteiny 20g 20g
Tuky 43g 43g
Vláknina
Energie 2185Kj 2185Kj
Bez lepku Bez lepku
Škorica mletá
1.5 g
Škorica mletá
Škorica mletá
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (1.5g)
Sacharidy 66g 1g
Cukry
Proteiny
Tuky
Vláknina 33g 0,5g
Energie 696Kj 10Kj
Bez lepku Bez lepku